Disclaimer

Nederland Online Services doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft geen garanties t.a.v. de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van deze website/winkel kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de site aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

De intellecturele eigensdomsrechten op alle op de website aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Nederland Online Services. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Nederland Online Services zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website kan links bevatten naar niet Nederland Online Services websites.

Nederland Online Services is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Door Nederland Online Services per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan staat niet Nederland Online Services in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Neem vrijblijvend contact op

Voor u maak ik graag een oplossing op maat, bel of mail me vrijblijvend.

i

Contactformulier

Klik hier om gebruik te maken van mijn online contactformulier. Ik ben bereikbaar in de omgeving randstad e.o.

Telefoon

Telefoon: 0637305323 Spreek uw bericht in met naam en telefoonnummer, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Email

Wilt u liever contact opnemen per mail? Stuur dan een email naar
info@nederlandonlineservices.com