OVER MIJ

Met dit verhaal vertel ik iets over mijzelf

In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan en heb ik vanaf het eerste moment dat er internet ontstond mij zelf ontwikkelt. Eerst met MS-DOS en daarna met Windows 95 en met latere versies tot aan Windows 10 en ik ben er steeds meer naar gaan kijken hoe iets werkt. Maar ook hoe iets sneller en veiliger kan worden. Ik ging in de jaren 90 naar vele beurzen voor alle nieuwe trends. Later heb ik voor vrienden en familie computers gebouwd en software geïnstalleerd.

In mijn logistieke werk had ik steeds meer internet gebruik nodig. Later in 2013 kreeg ik het idee om bij de mensen langs te gaan. En er ontstond een netwerk van oudere mensen die ik kon helpen. Ook via mond op mondreclame. Ik ben begonnen in Amstelveen maar ik kom nu in de hele regio van Noord-Holland.

Mijn doelgroep is het om mensen op leeftijd te helpen, die niet goed of die met weinig kennis achter het internet zitten en die hulp op prijs stellen zoals met bankzaken of met het saven van foto’s. Ik heb al veel mensen kunnen helpen en ik heb me verder bekwaamd met een studie. De laatste periode komen er steeds meer laptops aan mij voorbij.

U kunt ook een beroep op ons doen om les te geven als u nog niet helemaal weet hoe alles werkt! Fijn dat deze website klaar is, het is alweer de 3e versie en vanaf nu kunnen mensen een review bij mij achter laten. Ik vind het belangrijk dat iemand echt tevreden is. Dat hoop ik met u te bereiken.

Met vriendelijke groet, Ton de Jong

Neem vrijblijvend contact op

Voor u maak ik graag een oplossing op maat, bel of mail me vrijblijvend.

i

Contactformulier

Klik hier om gebruik te maken van mijn online contactformulier. Ik ben bereikbaar in de omgeving randstad e.o.

Telefoon

Telefoon: 0637305323 Spreek uw bericht in met naam en telefoonnummer, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Email

Wilt u liever contact opnemen per mail? Stuur dan een email naar
info@nederlandonlineservices.com